Snickare Nyköping

Specialister på uterum & altan | | 0155-60 61 50

Skickliga Snickare

Våra snickare förverkligar dina projekt - stora som små! Vi kan hjälpa dig med allt från mindre snickeriarbeten inomhus till konstruktion av hela byggnader, renovering, tillbyggnad med mera. Vi vänder oss till både privatkunder och företagskunder som behöver duktiga snickare i Nyköping som förverkligar deras idéer.

Nedan hittar du några exempel på snickeriarbeten som vi ofta utför åt våra kunder.

  • Kökssnickerier - Vi kan hjälpa till med att installera färdiga köksstommar eller bygga platsbyggda lösningar, inklusive detaljer som lister, tillpassning av bänkskivor och dylikt.
  • Invändiga snickerier - I allt från vardagsrum till badrum kan det behövas dörrfoder, nya innerväggar, takskivor, golvbjälklag med mera. Vi ser till att allt är perfekt förberett för att elektriker, målare, plattsättare och andra yrkesgrupper ska kunna ta vid.
  • Om- och tillbyggnad - Vi gör de arbeten som krävs för att ändra på en planlösning eller för att öka ytan på din byggnad enligt önskemål.
  • Altaner, terrasser, uterum - Få härliga ytor utomhus eller en yta som skyddar mot väder och vind med fullt ljusinsläpp. Du hittar mer information i respektive kategori i menyn ovan.
  • Nybyggnation - Ska du bygga ett helt nytt hus eller kanske ett garage eller Attefallshus så ser våra snickare till att jobbet blir rätt gjort och på rätt tid.

 

Träaltan med räcke

Snickare i Nyköping med gott rykte

Som en ofta anlitad snickare i Nyköping med omnejd har skaffat oss ett gott rykte med många nöjda och återkommande kunder. Kunder som har anlitat oss för snickeriarbeten ringer för det mesta igen när det är dags för ett nytt bygg- eller renoveringsprojekt. Vi får många av våra uppdrag via den så kallade djungeltrumman där gamla kunder varit nöjda mer vårt arbete och tipsat grannen eller släkten om våra tjänster. Som det brukar heta – nöjda kunder är den bästa reklamen.

Vi har nöjda kunder eftersom våra mångsidiga och serviceinriktade snickare alltid har kunden i fokus. Våra breda kunskaper gör att vi kan vara flexibla och anpassa oss efter kundens behov. Om du vill ta del av referenser som är relevanta för den sorts arbete du önskar beställa av oss så är du välkommen att kontakta oss. Vi återkommer snarast med den information du behöver.

Utbildade och erfarna snickare

För att ett snickeriarbete eller renovering ska bli korrekt utförd så krävs det utbildad och kompetent personal. Därför rekryterar vi hantverkare med all den kunskap som behövs. Bra kännedom om material är självklart mycket centralt för en snickare: vilka fördelar och nackdelar har olika träslag och och hur de ska hanteras för att resultatet ska bli bra och hållbart. Vi har dessutom fullödiga kunskaper om vilka verktyg som passar bäst för olika arbeten. Hållbarhet och funktion uppnås bara om man använder rätt verktyg. Våra snickare i Nyköping använder endast material och verktyg av högsta klass från ledande leverantörer.

Privatpersoner som anlitar oss för ett snickarjobb kan utnyttja det populära ROT-avdraget för att sänka den totala kostnaden. Du kan göra ett avdrag på upp till 30 procent av arbetskostnaden, något som har gjort att allt fler privatpersoner har råd att anlita professionella snickare och andra hantverkare. Det bästa är att du inte behöver göra något tidsödande pappersarbete - vi gör avdraget direkt på fakturan.

Våra snickare i Nyköping gör jobbet snabbt, rätt och effektivt.