Uterum Nyköping

Specialister på uterum & altan | | 0155-60 61 50

Vi bygger uterum

Ett snyggt uterum ger ett lyft till ditt hus. Bjud in naturen och njut av känslan av att sitta “ute” under en större del av året. Idag finns det både uterum som kan användas under vår sommar och höst samt även fullt vinterisolerade varianter som kan användas året om.

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar väl ihop med din byggnad och ser till att den kommer på plats enligt tillverkarens instruktioner. Vi bygger uterummet på den grund som du önskar, till exempel en betongplatta eller på ett välisolerat bjälklag.

Snygga och energieffektiva uterum

Ett uterum ska inte bara vara snyggt och funktionellt, det ska dessutom vara energieffektivt så att det kan användas under så stor del som möjligt av året. Därför är det viktigt att du väljer en produkt av bra kvalitet och att du får den installerad av en kunnig hantverkare. Vi har stor erfarenhet av att bygga uterum på en mängd olika typer av byggnader - från sommarstugor på landet till kontorsbyggnader i stan. Vi ser till att du får ett uterum som passar perfekt ihop med din byggnad och kan exempelvis anpassa inramningen så att den får en färg och exempelvis vindskivor som gör att uterummet passar perfekt ihop med huset.

Kontakta oss om du är intresserad av att bygga ett uterum till ditt hus i Nyköping.

Trätrall för uteplats

 

Ett härligt uterum förlänger utomhussäsongen. Vi bygger det åt dig!